fbpx

ЗАБРАВИЛИ СТЕ ВАШИТЕ ДАННИ?

Изработка на лого

Лого дизайн е фирмения знак на Вашия бизнес. Той е най - важния елемент от корпоративната идентичност, който перфектно пресъздава елементите на Вашия бизнес. 

Защо да изберете нас

За качествената изработка на лого, трябва да се доверите на компания, която е доказала, че се справя безупречно с всичките си проекти. Докато други фирми, които изработват лога ви ограничават с брой на вариантите и високи цени, то при нас не е така. Ние можем да ви предложим безупречна стратегия за изработка на лого за вашата фирма или компания.

Защо сме по - добри

Ние работим с лицензиран софтуер, като Adobe PhotoShop и Adobe Illustrator, за да направим вашето лого да бъде наистина представително. Защото е важно да представите вашия бизнес с качество и стил. Към поръчката за лого, ще получите безплатно и дизайн на визитни картички. С изработка на лого от Zankov Group вие ще можете да представяте компанията си със стил.

КАК ПРОТИЧА ИЗРАБОТКАТА НА ЛОГО

Подавате вашата заявка

След подаването на вашето запитване за изработка на лого, ние се свързваме с вас, за да разберем повече за бизнеса ви.

Обсъждане на концепция

Ще обсъдим с вас, каква да бъде концепцията на логото. Към какъв тип клиенти е ориентиран вашия бизнес и какво искате да постигнете.

Изработка на варианти

След като сме разбрали повече за вашия бизнес, ние ще се заемем с изработката на неограничен брой варианти на логото ви, като непрекъснато ще държим връзка и предоставяме шаблоните.

Приемане на логото

Когато сте избрали вашия символ да представлява компанията ви, ние ще бъдем готови да го предоставим в всякакъв вид размери и типове файлове.

Предаване на логото

Предаваме ви логото с всякакъв вид типове на файловете. Ще запазим главния файл при нас на съхранение, ако изгубите някой от вариантите, ние ще ви го предоставим отново – Безплатно!

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШЕТО ЛОГО

Направете запитване

Направете вашето запитване. Чрез запитването ние не ви обвързваме с нищо. Знаем, че просто питате!
НАГОРЕ