fbpx

ЗАБРАВИЛИ СТЕ ВАШИТЕ ДАННИ?

Email Маркетинг | Google Adwords | Facebook

Да те има в интернет не е достатъчно. Ние можем да ви помогнем, да превърнете вашето присъствие в интернет, в печеливша стратегия с изключително добре организирана маркетинг стратегия. С помощта на Email маркетинг, Социален маркетинг, Видео маркетинг и Ads маркетинг, ние ще ви изтреляме до върха. Освен че ще ви заведем там... горе... ние ще ви задържим достатъчно дълго време, за да не се налага да рекламирате бизнеса си.

Над 70% от всички Уеб сайтове и Онлайн магазини разчитат на Email маркетинг за достигане до огромен брой потенциални клиенти. Бъдете едни от тях. Поръчайте вашите Newsletter шаблони и екстри и стигнете до над 1 000 000 потенциални клиенти.

Какво е Онлайн маркетинг?

Онлайн маркетинг е метод, чрез който можете да кажете на целия свят – „Здравейте, ние сме тук и предлагаме най - доброто“. Целта на маркетинг стратегиите е да ви представят по най – добрия начин пред вашите клиенти, като същевременно набирате все повече и повече популярност в интернет. Ние ви обещаваме, че ще привлечем много клиенти за вашия бизнес, а за Вас остава задължението да им предлагате максимално най – добро качество на вашето продукти.

Email маркетинг

Email маркетинг е може би един от най - добрите подходи, които привличат много клиенти, като за това не е нужно да се заплащат огромни суми. Това е най - ефективния метод за достигане на вашите услуги до клиентите ви. Ние ще ви запознаем с над 1000 клиента, на които имаме Email адресите.

Facebook реклама

До момента се оказва, че почти няма човек на планетата, който да няма профил в някоя социална мрежа. Това е един голям свят от клиенти и потребители, които само чакат да им предложите вашите услуги или продукти. Ние ви предлагаме ефективни реклами в Социалните мрежи.

Реклама в Google

Ние имаме огромен опит в Google рекламните кампании, създаването и правилното управление. Можете да бъдете сигурни, че това не е от най - евтините, но със сигурност е най - добрия начин да привлечете клиенти и потребители. 100% гарантирани резултати с кампания в Google Adwords

Landing страници

Ние сме на ясно, че всяка една промоция, която предлагате трябва да бъде представена по безупречен начин пред вашите клиенти. За тази цел ние създаваме уникални Лендинг страници, които продават. Визията продава, а повярвайте ние знаем как да създадем продуктова визия.

НАГОРЕ