fbpx

ЗАБРАВИЛИ СТЕ ВАШИТЕ ДАННИ?

Няма по – добър начин за ефективна реклама на вашия бизнес от това да бъдете в интернет. Вече няма фирма в света, на която да не и е нужен уеб сайт. Да имаш изработен фирмен Уеб сайт, не е лукс. Това е необходимост, без която вече не може. 89% от хората по света търсят това, което ги интересува в уеб пространството и ако вашия фирмен уеб сайт не е там, то това означава, че започвате да губите потенциални клиенти.


Ние от Занков Груп сме професионалисти, доказали се с множеството си проекти и многобройните си доволни клиенти, и можем да Ви предложим изработка на сайт по индивидуален проект, който няма да има аналог в дигиталния свят. Сайт, който ще привлича точните хора, които не само ще разгледат Вашия сайт, но и ще се превърнат във Ваши клиенти.

ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ ПЕРФЕКТЕН ФИРМЕН САЙТ...?

Направете вашето запитване и ние ще го направим по - красиво за вас

ИЗГРАЖДАНЕ

Всеки изработен сайт съдържа важни елементи, които го карат да функционира правилно и да продава бизнес услугите ви.

 • Администрация на Български език
 • Адаптивен дизайн
 • Лесно управление на сайта
 • Промяна на изображения с 1 клик
 • Промяна на Текст с 1 клик
 • Хостинг и Домейн
 • Оптимизация на кода

ДИЗАЙН

Визията на сайта е първото, с което се сблъсква всеки клиент. Визията продава успешно вашата бизнес услуга.

 • Ефектни банери и слайдове
 • Адаптивен дизайн
 • Форми за Контакти и Запитвания
 • Шрифтове за текста
 • Изработка на лого
 • Цветова гама на Бранда
 • UI дизайн на сайта

СИГУРНОСТ

Всеки сайт се нуждае от адекватна и бърза поддръжка. Сигурността позволява на бизнеса ви да бъде 24/7 онлайн.

 • Собствена платформа за поддръжка
 • SSL сертификати
 • Антиспам защита
 • Седмичен BackUp на сайта
 • Интелигентна спам защита на Email
 • DOS протекция
 • Редовни обновления на сайта

Адаптивен дизайн

Какво представлява Адаптивен дизайн?

Адаптивният дизайн на един уеб сайт размества всички елементи по такъв начин, че те да се визуализират добре и структурирано на устройството през което се достъпва сайта.

Нашите сайтове са създадени така, че да се адаптират към всички видове устройства и да са достъпни за разглеждане на смартфони, таблети, компютри, така че всеки един потребител да се ориентира лесно в отделните страници и да намери точно това, което го интересува. Визията им е модерна, уникална и неповторима.

Администрация

Какво представлява администрацията?

Имаше едно време, когато всички уеб сайтове се създаваха и редактираха единствено с писане или промяна на <HTML> код. Тогава нямаше административни панели, които да ни осигуряват лесната и приятна работа за добавяне, променяне или структуриране на сайта. Сега вече е друго...!

По ваше желание могат да бъдат добавени множество функционалности – форма за контакти, форма за запитвания, форма за поръчки през сайта, връзки със социалните мрежи и много много други. Нашите сайтове Ви предоставят достъп и използване на административен панел, чрез който да управлявате Вашия сайт. Той е изцяло на български език, лесен е за навигация и Ви позволява да правите промени, да добавяте и премахвате продукти, страници, да обновявате данни и информация.

GDPR Compliance

Трябва ли да спазваме регламента?

Да! Регламента трябва да бъде спазван, но защо е толкова важно и какво трябва да се направи по сайта? Всичко е описано в 362 страници, които ние сме изчели и разбрали. Има доста условия, които трябва да бъдат изпълнени, а много малко агенции знаят как точно да го направят. Ние знаем!

Нашите сайтове са изградени така, че да отговарят на всички изисквания на съвременното законодателство, включително и защитата на личните данни, регламентирани в законодателството на ЕС /GDPR/. Разполагат с надеждна защита, която ще предпази сайта Ви от злонамерено въздействие и ще защити Вашите данни.

Безплатна поддръжка

След създаването на сайта ще можете да се възползвате от 3 – месечна безплатна поддръжка, с която Ви гарантираме един надежден старт на Вашия бизнес в съвременната онлайн среда.

Цената зависи изцяло от Вашите изисквания и желания и ще е много несериозно, ако посочим някаква цена, която да е еднаква за всеки. Всеки проект е различен и затова цената е индивидуална. Можете да отправите запитване чрез нашата форма и след като се запознаем с Вашите условия ще можем да Ви предложим конкретна ценова оферта.

Ние от Занков Груп можем да Ви предложим и много други услуги, свързани с Вашия сайт - Поддръжка на сайта, CEO оптимизация и реклама в Google. За всяка една от тях можете да получите информация в нашия сайт или да се свържете с нас на посочените форми за запитване.

Процес наизработване

Начина и стратегията за разработката на сайта е най - важния елемент за отличното представяне на бизнеса в интернет. Ето как го правим ние!

24/7 support

Разговор

Провеждане на разговор за уточняване на заданието и назначаване на среща в удобно за Вас време.

Среща с клиента

Среща

Провеждаме среща, в която обсъждаме подробно възможностите и целта на сайта.

Разработка на сайта

Разработка

Започваме разработката на сайта на бизнеса Ви, като постоянно ви подаваме жива връзка за преглед.

Пускане

След одобрения готов сайт, ние го пускаме онлайн, за да може да представя бизнеса ви пред клиенти.

Онлайн маркетинг

Реклама

Изграждаме рекламна стратегия, за да може да ви бутнем по - напред в Google и да разберат, че вече ви има.

[+359] 0887 353 247

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ ЗА НУЖДИТЕ НА ВАШИЯ БИЗНЕС! ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА!
НАГОРЕ