fbpx

ЗАБРАВИЛИ СТЕ ВАШИТЕ ДАННИ?

Изработка на Онлайн магазин

WooCommerce е решение за електронна търговия, което ви позволява лесно да продавате всичко. С безпроблемната си интеграция с WordPress, WooCommerce е най-използваното решение за електронна търговия, което предоставя пълен контрол както на собствениците на електронни магазини, така и на разработчиците.

С безкрайната си гъвкавост и достъпа до стотици безплатни и платени WordPress разширения, WooCommerce задвижва 30% от всички електронни магазини – повече от всяка друга платформа.

Онлайн магазини

ПРОДАВАЙТЕ В ЦЕЛИЯ СВЯТ

С WooCommerce можете да продавате и физически и дигитални стоки с всякакви размери и форми. Можете да предлагате продуктови вариации, множество различни конфигурации и мигновени файлове за изтегляне, и дори да продавате affiliate стоки от сайтове за онлайн търговия. С помощта на изработените от нас Онлайн магазини ще достигате до клиенти от целия свят.

 • Продавайте 24/7 в денонощието
 • Продавайте в целия свят
 • Избор на неограничени функции
 • Автоматизирани поръчки и доставки
Пълен контрол

ПЪЛЕН КОНТРОЛ

WooCommerce ви дава пълен контрол върху вашия електронен магазин – от такси и управление на складовата наличност до потребителски акаунти. По ваше желание можете да добавяте и премахвате разширения, да променяте дизайна и да задавате настройки. Всичко е под ваш контрол. С WooCommerce имате пълен контрол, така че никога няма за какво да се притеснявате.

 • Контрол на цените
 • Контрол на промоции
 • Контрол на размери
 • Контрол на цветове
 • Контрол на плащания
 • Контрол на складова наличност
Сигурност онлайн

СИГУРНОСТ

Сигурността на Онлайн магазините е най - важния елемент. Ние винаги се грижим за сигурността и успешно управляваме над 30 Административни панела на Онлайн магазини. Избираме най - добрите мерки спрямо типа магазин. Безкомпромисна защита на Административния панел и информацията, която той съдържа. SSL сертификати от доказани провайдъри. Ние знаем как да ви защитим!

Продавайте всичко, навсякъде

С WooCommerce можете да продавате и физически и дигитални стоки с всякакви размери и форми. Можете да предлагате продуктови вариации, множество различни конфигурации и мигновени файлове за изтегляне, и дори да продавате affiliate стоки от сайтове за онлайн търговия.

С платени разширения можете да предлагате резервации, членства и периодични абонаменти. Може би искате да продавате месечни абонаменти за физически стоки, или да предлагате на вашите членове намаление за дигитални продукти? Всичко това е възможно.

SSL Сертификат

За всеки изграден от нас Онлайн магазин ние ще инсталираме 128 bit. Криптирането, което позволява връзката да бъде защитена, представлява сложен математически процес. Чрез него цялата информация се криптира и декриптира от клиента и сървъра. Дължината и нивото на защита на един SSL сертификат се определя от дължината на ключа, която характеризира всеки един SSL сертификат (bits). Най-често разпространените SSL сертификати, които се предлагат, са с дължина 40-bit, 56-bit, 128-bit, 256-bit. Размерът на ключа определя и какво ниво на сигурност дава този SSL сертификат.

Широк набор от възможности за разплащане

WooCommerce поддържа всички основни видове кредитни карти, PayPal, BACS (банкови трансфери) и наложен платеж. Имате нужда от допълнителни възможности? Повече от 140 регионални методи за разплащане предлагат интеграция с WooCommerce, включително популярни методи като Stripe, Authorize.net и Amazon Payments.

Пълен контрол над целия сайт

WooCommerce ви дава пълен контрол върху вашия електронен магазин – от такси и управление на складовата наличност до потребителски акаунти. По ваше желание можете да добавяте и премахвате разширения, да променяте дизайна и да задавате настройки. Всичко е под ваш контрол. Един от най-големите рискове при използването на платформа за електронна търговия е какво се случва с магазина ви ако доставчика ви прекрати дейността си. С WooCommerce имате пълен контрол, така че никога няма за какво да се притеснявате. Данните ви принадлежат и се съхраняват сигурно, благодарение на редовни проверки от лидери в индустрията.

Подреди по: Направление
 • Уеб сайт на Airbed

  Airbed – Уеб сайт

  С най – голямо удоволствие искаме да ви представим един страхотен проект, който изработихме. Продуктовият сайт...
 • Блу Мондиал ООД

  Блу Мондиал ООД

  Нека ви запознаем с Блу Мондиал ООД Изработихме корпоративния уеб сайт на един от лидерите в Производството и Дистри...
 • Онлайн магазин Дрескод

  Онлайн магазин Дрескод

  С най – голямо удоволствие искаме да ви представим един страхотен проект, който изработихме. Онлайн магазин Др...
 • Онлайн магазин Калатея

  Онлайн магазин за бижута Калатея

  С най – голямо удоволствие искаме да ви представим един страхотен Онлайн магазин, който изработихме. Онлайн магазин ...
 • Мащерка кетъринг

  Мащерка Кетъринг

  Мащерка Кетъринг... за да се нахраните човешки...
 • Mathios Refractories

  Матиос АД е част от групата на Mathios Refractories s.a и е лидер в производството на Декоративни камъни и Стъклени ...
 • Продуктов Уеб сайт на MoonBoard bg

  Moon Board

  Нека ви запознаем с Интернет магазина, който предлага бъдещето! Moonboard е първият Онлайн магазин в България, който...
 • Магазин Galantiko

  Представяме ви Онлайн магазин Галантико. Изключително сме радостни да ви представим едно съвършенство. Една дълго от...
 • Уеб сайт на ресторант Индия пловдив

  Ресторант Индия

  Изработихме сайт на Ресторант Индия С най – голямо удоволствие ви представяме продуктовия уеб сайт, който изра...

ХАРЕСВАТЕ НАШИТЕ САЙТОВЕ И МАГАЗИНИ...?

Направете вашето запитване и ние ще го направим по - красиво за вас
НАГОРЕ