fbpx

ЗАБРАВИЛИ СТЕ ВАШИТЕ ДАННИ?

НАШИТЕ КЛИЕНТИ


През нашите успешни 4 години изработване на Уеб сайтове, Онлайн магазини и поддържането им, ние си изградихме едно малко съвършенство. Спечелихме доверието на нашите клиенти, които продължаваме да обгрижваме и да помагаме за развитието на бизнеса.

Клиентите за нас

Мнението на нашите клиенти и партньори за услугите за Уеб дизайн, които предлагаме е най - важното нещо, на което държим. Всяка дума казана от нашите благодарни клиенти я приемаме с огромно внимание и респект.
 • “Използвах услугите на „Занков Груп“ и съм много доволен, тъй като ми създадоха един изключителен и многофункционален сайт, който много добре подпомага дейността на моята фирма! Много багодаря за перфектно извършаната работата по изграждането и поддръжката на сайта! Ще Ви препоръчвам на всичките ми клиенти и познати!!!
  Даниел Димитров
 • С огромно удоволствие ползвах услугите на „Занков Груп“, създаде ни един изключително многофункционален сайт, който доразви нашата дейност! Благодарим за коректността и перфектно извършаната работата! Ще Ви препоръчвам и на други
  Инна Катранджи
 • Благодарение на индивидуалният им подход и детайлно проучване на нуждите ни, те изпълниха заданието си отлично. „Занков Груп“ ООД изградиха сайта ни, спазвайки всички договорени срокове и изисквания. Проявените търпение и креативност на екипа им допринесоха за функционалност на сайта ни и удобен интерфейс. Улесниха работата и допринесоха за доброто ни представяне в интернет пространството. Продължаваме да разчитаме на тяхната техническа поддръжка за оптимизирането на сайта ни. Препоръчваме ви „Занков Груп“ ООД, студио за уеб дизайн, като коректен партньор, на който може да разчитате за генерирането на добри уеб решения.
  Александър Иванов
 • „ Изключително бързи и коректни във всяко едно отношение. Екипът реагира незабавно при всеки проблем, независимо от деня и часа. Това ни кара да се доверим на 100% и да възложим всички наши проекти на Агенция за Уеб дизайн - Занков Груп. Изискванията ни за дизайн и функционалности в сайтовете ни са изпълнени напълно. Ние сме сигурни, че успехите, които постигаме и стъпките, които изкачваме в развитието ни на успешен онлайн търговец се дължи основно на Агенция за Уеб дизайн - Занков Груп. Препоръчваме Агенция за Уеб дизайн - Занков Груп с две реце и сме сигурни, че който им се довери ще постигне успех. „
  Отзиви за Агенция за Уеб дизайн - Занков Груп от Robicam
  ИЛИЯНА КОСТАДИНОВА
НАГОРЕ