fbpx

ЗАБРАВИЛИ СТЕ ВАШИТЕ ДАННИ?

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Свързани с Уеб дизайн и Разработка на Интернет решения

ОБЩИ ВЪПРОСИ

Домейна е интернет адреса на вашият сайт.

Пример: www.вашият-сайт.com

Хостинг е мястото (пространството) в интернет, където е поместен вашият сайт.

WordPress е уеб софтуер, с отворен код,  който можете да инсталирате на вашия уеб сървър, за да създадете своя сайт, блог, общност или мрежа.

Backup означава резервно копие. Веднъж в седмицата ние правим backup на вашият сайт и базата данни. Това се налага, ако има сериозен проблем със сайта, който не може да бъде отстранен в рамките на 24 часа, да се използва последният backup на сайта и базата с данни за да бъде пуснат сайта от ново, без да причинява неудобства и финансови щети.

Запитване можете да направите от всеки един от бутоните на сайта, на които пише ЗАПИТВАНЕ.

Задължително! Поддръжката е изключително важна част от правилното функциониране на вашия Уеб сайт или Онлайн магазин. Във всеки един момент може нещо да причини грешка на вашия сайт и тогава ще имате нужда от Абонамент за поддръжка. Ако нямате абонамент за поддръжка за вашия сайт, ще се наложи да заплащате за отстраняване на проблема за време. Ние препоръчваме да изберете подходящия за вашия бизнес сайт.

Не! Ние сме на мнение, че всеки уеб сайт разработен от нас, трябва да бъде индивидуален за всеки бизнес. Не можем да си позволим да направим два еднакви сайта. Би било несериозно. За вашия сайт можем да използваме шаблон, който вие ни изпратите и да го преобразим в Индивидуално решение.

ВЪПРОСИ - ПОДДРЪЖКА

Ако имате проблем със сайта ви, можете да подадете заявка за преглед на случая, в специалната ни платформа за докладване на проблеми. Иницирането на Инцидент се прави, само след като сте прегледали всички Често Задавани Въпроси и не сте открили решение на възникналият проблем.

>>>Изпрати заявка за докладване на инцидент.<<<

Влизането в административния панел на вашия сайт става чрез специална връзка, която сме създали. В документацията, която сме написали за вас, влезте в секцията Administration и там има линк, чрез който ще бъдете пренасочени, към страницата за вход на Администратор или Служител. 

В случай, че сте загубили архива, който сме ви изпратили, можете да се свържете с нас.

ВЪПРОСИ - ВАЖНИ

Вие, като наши клиенти ще бъдете добре обгрижвани. Колкото и добре да работим обаче, ние сме длъжни да сключим договор, в който ползите от него са изцяло за Вас. В договора ще бъде обобщено, за какво време трябва да бъде приключен сайта, какво трябва да се съдържа в него и какви гаранции получавате, ако не изпълним клаузите.
Всичко зависи единствено от това, което вие искате да притежава сайта ви. При заявка от ваша страна за оферта за вашия проект, ние ще поискаме от вас подробна информация за исканите от Вас функционалности и ще ви бъде изпратена подробна оферта, която ще съдържа крайната цена.

Да. Имаме ценова листа за някои базови услуги, като за изработката на лого, Изработка на Визитни картички, Facebook ботове и т.н.

Можете да свалите ценовата листа   Свали ценовата листа

ВЪПРОСИ ЗА ИЗРАБОТКА И НАСТРОЙКА НА САЙТ

Според нас е винаги по - добре да изберете Индивидуален дизайн за Вашия сайт. Готовите теми са твърде еднообразни и много често препълнени с допълнителни модули и файлове, които всъщност дори няма да използвате. Тези файлове и модули обаче натоварват както Вашия хостинг акаунт, така и самия сайт и последствията са пагубни за позиционирането на Вашия сайт в Google.

Именно за това, ние препоръчваме да изберем да изработим за Вашия бизнес уеб сайт или онлайн магазин с Индивидуален дизайн.

НАГОРЕ