Airbed – Уеб сайт

С най – голямо удоволствие искаме да ви представим един страхотен проект, който изработихме. Продуктовият сайт на Airbed е функционален Интернет магазин, който предлага страхотен продукт на своите клиенти. Онлайн магазина на Airbed позволява на своите клиенти да поръчат изключително бързо и лесно своя продукт с прекрасно изградената форма за Бърза поръчка за WooCommerce.

Продуктовият уеб сайт на Airbed е изработен върху платформата за управление на съдържание WordPress, като с невероятното разширение WooCommerce той става един oт най – добрите Онлайн магазини в България. Управлениeто му е изключително лесно, като това спомага за по – малко административна работа и повече свободно време.

Използвани функционалности в Airbed

Магазинът е едно съвършенство, чрез което клиентите му са изключително информирани и предразположени да правят повече поръчки. Функционалностите в един Интернет магазин са от коренно значение за лесната му употреба и покачването на поръчките.

Lazy scroll

Важно е, когато един потенциален клиент влезе в сайта той да се превърне в клиент. Именно за тази цел решихме да спомогнем с технологията Lazy scroll. Само с едно превъртане на скрола на мишката, клиента се прехвърля в следващата секция.

Слайдшоу

Разбира се, от огромно значение е, когато клиента влезе в сайта веднага да може да добие представа, за какво се отнася. Още по – добре е, ако можеш да го накараш да си представи, какво би било ако закупи продукта. За тази цел подбрахме изображения за слайдовете.

Иновативни икони

Въпреки, че текста е от огромно значение за оптимизацията на сайта, няма как да не се добави и малко визуална магия. За целта на сайта на Airbed изработихме няколко икони, които да подпомагат чисто визуално както визията на сайта, така и информацията за която се отнасят.

Видео Background

Видео Background-а не се използва, за да впечатлява аудиторията. В този случай сме го добавили, за да помогне на клиентите на Airbed в използването на продукта.

Airbed изработка на сайта