Визитни картички за Център за красота ЕЛИТА

Агенция за Уеб Дизайн и Дигитален Маркетинг „Занков Груп“ иска да запознае своите настоящи и бъдещи клиенти с една от предлаганите от нас услуги – изработване на визитни картички.

Този проект е по поръчка на Център за красота „Елита“ – един от основните ни партньори, с който сме изградили трайно и ползотворно сътрудничество. Екипът ни изработи визитните картички, като се съобрази с изискванията на нашия клиент, с изработените преди време от нас ценови листи, с описание на предлаганите от Центъра услуги, както и с интериорния дизайн и цветовата гама на Център за красота „Елита“.

Създадохме индивидуални визитни картички за всеки член на колектива на Центъра, като всяка една от тях отразява предлаганата услуга от съответния служител.

Агенция за Уеб Дизайн и Дигитален Маркетинг „Занков Груп“ – ние превръщаме вашите идеи в реалност.

Визитните картички са създадени с помощта на страхотния софтуер на Adobe PhotoShop & Adobe Illustrator. Ако и Вашия бизнес се нуждае от Визитни картички, не се колебайте да се свържете с нас за запитване. Ние сме готови да постигнем най – добрия дизайн за Вашата компания. Ние не само създаваме Визитки, а изграждаме брандове! Очакваме Ви.

Визитни картички Гръб

Визитни картички