Онлайн магазин Дрескод

С най – голямо удоволствие искаме да ви представим един страхотен проект, който изработихме. Онлайн магазин Дрескод е функционален Интернет магазин, който генерира страхотен трафик на клиенти, с помоща на нашите Маркетинг стратегии. Освен това, Онлайн магазин Дрескод предлага на своите клиенти и едно наистина фантастично решение. Онлайн магазин Дрескод дава на своите клиенти да поръчат изключително бързо и лесно своя продукт с прекрасно изградената форма за Бърза поръчка за WooCommerce.

Онлайн магазин Дрескод е изработен върху платформата за управление на съдържание WordPress, като с невероятното разширение WooCommerce той става един ит най – добрите Онлайн магазини в България. Управленито му е изключително лесно, като това спомага за по – малко административна работа и повече свободно време.

Използвани функционалности в Онлайн магазин Дрескод

Магазинът е едно съвършенство, чрез което клиентите му са изключително информирани и предразположени да правят повече поръчки. Функционалностите в един Интернет магазин са от коренно значение за лесната му употреба и покачването на поръчките.

Автоматизация на продажбите

Тъй като ние сме изградили този Интернет магазин, за нас е важно той да бъде печеливш. За тази цел сме изградили Автоматизация на продажбите. Знаете ли, че 60% от загубите на всеки онлайн магазин в света се генерира от Изоставените кошници. Изоставените кошници представляват продукти, които са поставени от клиент в кошницата, но поръчката не е завършена, защото по някаква причина клиента се е отказал. За тази цел, ние решихме да накараме именно тези клиенти да завършват поръчките си. След като те си изоставят поръчките, автоматично се генерира Email съобщение към клиента, че ако завърши поръчката си, ще получи 10% отстъпка за сумата. …и повярвайте, това работи!

Email кампании

Разбира се, че ще използваме Email маркетинг стратегии! Това е най – добрия безплатен начин за достигане на много повече продажби. Чрез този вид маркетинг, Онлайн магазин Дрескод достига много често до своите клиенти и им предлага индивидуални оферти и отстъпки, на които често не могат да устоят.

Сайтът е спрян, поради изискванията на Наредба 18