Онлайн магазин за бижута Калатея

С най – голямо удоволствие искаме да ви представим един страхотен Онлайн магазин, който изработихме. Онлайн магазин за бижута Калатея е функционален Интернет магазин, който генерира страхотен трафик на клиенти, с помощта на нашите Маркетинг стратегии. Освен това, Онлайн магазин Калатея предлага на своите клиенти и едно наистина фантастично решение. Невероятно изисквани и нежни бижута за всяка дама. Онлайн магазин за бижута Калатея е със страхотна визия, за която нашия екип от професионалисти се подготвиха и сътвориха с огромно желание.

Онлайн магазин за бижута Калатея е изработен върху платформата за управление на съдържание WordPress, като с невероятното разширение WooCommerce той става един от най – добрите Онлайн магазини за бижута в България. Управлението му е изключително лесно, като това спомага за по – малко административна работа и повече свободно време.

Използвани функционалности в Онлайн магазин за бижута Калатея

Магазинът е едно съвършенство, чрез което клиентите му са изключително информирани и предразположени да правят повече поръчки. Функционалностите в един Интернет магазин са от коренно значение за лесната му употреба и покачването на поръчките.

Автоматизация на продажбите

Тъй като ние сме изградили този Интернет магазин, за нас е важно той да бъде печеливш. За тази цел сме изградили Автоматизация на продажбите. Знаете ли, че 60% от загубите на всеки онлайн магазин в света се генерира от Изоставените кошници. Изоставените кошници представляват продукти, които са поставени от клиент в кошницата, но поръчката не е завършена, защото по някаква причина клиента се е отказал. За тази цел, ние решихме да накараме именно тези клиенти да завършват поръчките си. След като те си изоставят поръчките, автоматично се генерира Email съобщение към клиента, че ако завърши поръчката си, ще получи 10% отстъпка за сумата. …и повярвайте, това работи!

Email кампании

Разбира се, че ще използваме Email маркетинг стратегии! Това е най – добрия безплатен начин за достигане на много повече продажби. Чрез този вид маркетинг, Онлайн магазин за бижута Калатея достига много често до своите клиенти и им предлага индивидуални оферти и отстъпки, на които често не могат да устоят.

Визия и Бързина

Визията на магазина спомага за по – доброто задържане на клиентите в него. Въпреки многото сблъсъци на мнения, черния цвят не натоварва очите в никакъв случай. Той предразполага единствено за луксозния облик.

Продуктоаа страница на Онлайн магазин за бижута