Robicam – Сигурността във Вашия дом

Изработихме продуктовия уеб сайт на Robicam.

Ние от Агенция за уеб дизайн EXITO изработихме продуктов уеб сайт, който е по – скоро в стил Landing Page за нашите клиенти от RobiCam. Уеб сайтът продава Видокамера за наблюдение RobiCam, която се оказва незаменим помощник за сигурността на много семейства. С наша помощ и подкрепа, каквато даваме на нашите партньори, освен на Българския пазар започнахме да развиваме малкия бизнес (в началото), като той прерастна в Бранд.

В момента продуктите на RobiCam се продават почти в цяла Европа, като скоро се очаква да разширим хоризонта и в други континенти.

RobiCam е малка и компактна IP HD Водеокамера, която се завърта на 360 градуса и следи всеки движещ се обект, който влезе в полезрението й. Освен това, тя притежава изключително мощен инфрачервен сензор, който превключва камерата автоматично в „Нощен режим“, като чистотата на картината е ненадмината. За момента Бранда продава в България, Гърция, Кипър, Македония, Словакия, Чехия, Румъния и Унгария. В момента работим по версията на сайта за Испания, Турция, Германия и Австрия.

Много скоро тази малка и почти незабележима камера ще се превърне в най – добрия охранител на Вашия дом. Клиенти споделят, че с нея е изключително лесно да следят домашните любимци, дали и какви пакости правят. Знаете ли, че… камерата Ви известява с известие на Вашия смартфон или Таблет, че е засякла движение или звук в къщата Ви и започва автоматично да записва! Страхотно, нали?

 

Уеб сайт на робикам