fbpx

ЗАБРАВИЛИ СТЕ ВАШИТЕ ДАННИ?

Изграждане и Поддръжка на Социални мрежи

Най-ефективният начин за придобиване по-голяма популярност сред потребителите ви.

Нашите социално медийни експерти могат да ви помогнат да се създадат вашите бизнес цели, да определят вашата целева аудитория, да създадат привлекателни и добри публикации. Ние ще интегрираме всяка социална мрежа във вашия сайт или онлайн магазин за да покрием всички аспекти на вашето онлайн присъствие.

Ние ще изработи Social Media Маркетинг стратегии, специално замислени за вашата марка и вашата аудитория. Вие ще получите пълна поддръжка и менаджиране на вашите социални мрежи, като по този начин ще оптимизираме не само сайта ви, но и социалните мрежи. За нас е изключително важно вие да сте на върха, защото освен че представяте себе си, Вие представяте и нас!

Чрез социалните мрежи ще затвърдим вашия бранд пред света така, че всички да говорят за вас. Гарантираме ви уникално присъствие и стратегии за Facebook, Google+, Twitter, Pinterest и LinkedIn.

 

В днешно време всички социални мрежи са най – посещаваните сайтове и са водещи в света на потребителите им. Те могат да допринесат до голяма степен за развиването на вашият бизнес, особено ако предлагате стока. Няма по – добра аудитория от тази на социалните мрежи. Доверете ни се и нека създадем вашето социално присъствие.

Мониторинг на популяризацията

Ние можем да ви помогнем да следите резултатите за движението на вашия бранд в социалните мрежи.

Публикации, които продават

Facebook, Twitter или Google+… чрез тези социални мрежи ние ще изградим доверието между вас и вашите клиенти, за да можете да развиете още повече продажби.

Поддръжка на социалните мрежи

Ние ще осигурим поддръжката и защитата на вашия профил в социалните мрежи, защото колкото по-известни ставате, толкова по-голяма сигурност трябва да притежавате.

Настройка на дизайна

Ние ще настроим вашият профил така, че той сам да работи за вас, без да е нужно да обяснявате на хората, кои сте вие.

FACEBOOK

2100+

GOOGLE +

1100+

TWITTER

240+
НАГОРЕ