fbpx

ЗАБРАВИЛИ СТЕ ВАШИТЕ ДАННИ?

Ние сме агенция за Уеб дизайн

и има какво да покажем

Кои сме ние?

Агенция за уеб дизайн EXITO.

Ние се занимаваме с проектиране, изграждане и изработка на уеб сайтове, уеб дизайн, дизайн и изработка на лога, SEO Оптимизация и популяризирането на уеб сайтове, Редизайн на съществуващи уеб сайтове, дизайн и изработка на статични банери.

Ние сме млад и амбициозен екип, като постоянно следим уеб стандартите и последните тенденции в уеб дизайна, за да можем да подобрим нашите услуги и да изграждаме уникални и ефективни уеб решения за Вас и Вашия бизнес. Всеки продукт, който изработваме е съобразен със Вашите индивидуални виждания, а концепцията и визията се основават на креативността и иноваторските решения на нашият екип от уеб специалисти.

За нас всеки един проект е предизвикателство и се стремим да направим и невъзможното, за да изпълним всяко ваше желание.

История…

"Занков Груп" ЕООД
ЕИК: 203579775
Адрес: гр. Дупница ул. "Вардар" 7 ет 2 офис 2
(над р-т Вардар)

ЗАНКОВ ГРУП ЕООД е основана от Иван Занков, който има опит в уеб програмирането и маркетинга. Компанията е създадена през 2015 година. В момента екипът ни се състои от мотивирани млади специалисти със свежи идеи и нестихващо любопитство към уеб технологиите.

Агенция за Уеб дизайн EXITO.BG - „ЗАНКОВ ГРУП“ ЕООД е ориентирана в областта на Интернет технологиите и е специализирана в уеб дизайна, онлайн маркетинг и рекламата.

Офиса на ЗАНКОВ ГРУП ЕООД
Онлайн магазини

ИЗРАБОТКА НА МАГАЗИН

Защо да продавате само във вашия град. Разбийте конкуренцията с изграждане и поддръжка на Интернет магазин. Започнете да печелите сега.

GOOGLE оптимизация

Защо ви е да имате красив Уеб сайт и Онлайн магазин, ако не могат да ви намерят в Google. Нека ви оптимизираме.

Онлайн маркетинг

Онлайн Маркетинг

Не чакайте повече късмета си. Оставете се в ръцете на нашите Маркетинг експерти за 1-ва страница в Google

НАШИТЕ КЛИЕНТИ ЗА НАС

“Използвах услугите на „Занков Груп“ и съм много доволен, тъй като ми създадоха един изключителен и многофункционален сайт, който много добре подпомага дейността на моята фирма! Много багодаря за перфектно извършаната работата по изграждането и поддръжката на сайта! Ще Ви препоръчвам на всичките ми клиенти и познати!!!

ДАНАИЛ ДИМИТРОВ

МСК ВИНИЛ
С огромно удоволствие ползвах услугите на „Занков Груп“, създаде ни един изключително многофункционален сайт, който доразви нашата дейност! Благодарим за коректността и перфектно извършаната работата! Ще Ви препоръчвам и на други

ИННА КАТРАНДЖИ

САЛОН ЗА КРАСОТА "ЕЛИТА"
Благодарение на индивидуалният им подход и детайлно проучване на нуждите ни, те изпълниха заданието си отлично. „Занков Груп“ ЕООД изградиха сайта ни, спазвайки всички договорени срокове и изисквания. Проявените търпение и креативност на екипа им допринесоха за функционалност на сайта ни и удобен интерфейс. Улесниха работата и допринесоха за доброто ни представяне в интернет пространството. Продължаваме да разчитаме на тяхната техническа поддръжка за оптимизирането на сайта ни. Препоръчваме ви „Занков Груп“ ЕООД, студио за уеб дизайн, като коректен партньор, на който може да разчитате за генерирането на добри уеб решения.

АЛЕКСАНДЪР ИВАНОВ

МАЩЕРКА КЕТЪРИНГ
НАГОРЕ