Ресторант Индия

Изработихме сайт на Ресторант Индия

С най – голямо удоволствие ви представяме продуктовия уеб сайт, който изработихме за Ресторант Индия. За нуждите на ресторанта сме се погрижили с най – новите и доказани уеб технологии в интернет пространството.

Изработихме сайт на най-добрия индийски ресторант в България. Ресторант Индия. Там можете да се насладите на автентична индийска атмосфера и традиционна храна, която може би сте опитвали, само ако сте ходили в Индия.

Откакто отвори врати Ресторант Индия непрестанно бележи развитие, за това не е учудващо, че мястото, където се сервират най-екзотичните гозби в града вече има хиляди почитатели в интернет. Чудесен интериор с колоритни картини и статуи, създаващи автентична и уютна атмосфера. В топлите сезони можете да вечеряте на открито в красивата лятна градина. Отлично меню с голям избор на ястия от северно-индийската кухня. Къри, тандури и вегетариански специалитети. При нас не допускаме никакъв компромис с традиционните ценности на Индийската кухня. Казват, че автентичният индийски вкус може да се постигне само от истински индийски готвач. Ето защо нашите готвачи са от Индия, с доказана квалификация и умения в областта на къри и тандури специалитетите.

Ресторант индия предлага на своите клиенти редовни събития и партита с индийска атмосфера и невероятни подаръци. Къде на друго място в България можете да облечете Сари и да се поувствате, като в индийски филм.